Incentive Reizen

Meru Travel is een specialist op het gebied van incentives in Zuid-Azië. Maatwerk leveren is wat we het liefste doen. Of het nu is voor een cursusreis, de lustrumreis van een jaargroep, een bedrijfsuitstapje: je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel eens georganiseerd.

Door onze uitstekende kennis van de regio en ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van lokale contacten, kunnen we een reis samenstellen die perfect bij jouw groep past. Daarbij zijn er verschillende ‘smaakjes’ mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ter plekke een lokale reisleider te hebben die alle logistieke zorgen uit handen neemt, of alleen een gids bij de bezienswaardigheden. Daartussen zijn er nog eindeloos veel tussenvormen te bedenken. Elk reisgezelschap is weer anders, en dus is elke reis ook weer anders. Wat al onze reizen gemeen hebben, is dat de reizigers zorgeloos op pad kunnen met hun eigen reisgezelschap, omdat alles tot in de puntjes door ons wordt verzorgd.

Neem gerust contact met ons op om de reiswensen door te nemen. Dat kan telefonisch, per mail, of in persoon. We helpen je graag verder.