Reisverslag fietsreis West-Oost Bhutan

Onze reiziger Heleen fietste van het westen van Bhutan helemaal naar Trashiyangtse in het verre oosten en deelde prachtige foto's met ons.

Wat heerlijk om weer mensen op pad te kunnen sturen en kennis te laten maken met het wonderschone Bhutan. Heleen was zo’n avonturier die afgelopen weken met ons op pad is geweest in Bhutan. Voor haar mocht het programma lekker avontuurlijk en actief zijn, ze fietst graag, dus hebben we een fietsroute naar het uiterste oosten van Bhutan voor haar voorbereid. Hoewel er behoorlijke passen in de route zitten, en het de eerste week nog aardig regende, heeft ze onze gids verbaasd met haar wilskracht en conditie. Ze heeft het gehaald tot de uithoek Trashiyangtse, en ons getrakteerd op waanzinnige foto’s. 

Klik hier voor het foto-album van haar fietsreis van West- naar Oost-Bhutan

In haar eigen woorden:

“Per fiets Bhutan verkennen was echt geweldig! Ik heb hierdoor echt elke minuut van deze reis bewust beleefd. Bhutan is een fijn land om doorheen te fietsen. In het 'toeristische' westen zie je alsnog weinig andere mensen. Maar in het oosten helemaal niet! Het voelde alsof je alleen op de wereld was. Heel fijn om niet in de massa te zitten! Het voelde als een voorrecht om in het oosten te mogen fietsen; geen verkeer, geen toeristen, ander landschap, maar nog steeds de gastvrijheid die je van Bhutan gewend bent. Bhutan is een van de twee landen waar ik graag naar terug zou willen reizen! Mieke heeft alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs toen de grensovergang alsnog dicht bleef, heeft Mieke een week voor vertrek de reis omgegooid! Echt een aanrader om met Merutravel te reizen!'

 


‹ Terug naar alle blogitems